Helstegt Pattegris

Helstegt pattegris til alle arrangementer

Vi steger og tilbereder helstegt pattegrise til fester og arrangementer af alle størrelser fra min. 30 personer op til flere tusinde, alt efter ønske og behov.

Grisen er marineret og let røget lokalt og er af dansk kvalitetskød.

Mulighederne for helstegt pattegris til din fest er mange.

  • Du kan vælge at få grisen færdigstegt her hos os og afhente den til egen udskæring, for 130 kr. pr. kuvert.
  • Vi tilbyder også at levere den færdigstegte gris sammen med en slagter ud til din fest, hvor han foretager udskæringerne for dig. Så du kan nøjes med at hygge dig og tage dig af dine gæster. Pris for en slagter er 1500 kr. INKL. Levering.
  • Alternativt kan du selv stå for stegning og udskæring, ved at leje en grillovn, ring og forhør dig for pris.

Uanset hvad du vælger, sørger vi selvfølgelig for en professionel vejledning, så du føler dig klar til, at holde den fest du ønsker.

LÆS OM TILBEHØRET Kontakt os

Lej en grillovn

Lej grillovn til egen stegning af helstegt pattegris

Lej en grillovn hos Kolberg Kød til din fest eller arrangement. Vores sortiment indeholder grillovne som kan benyttes til ethvert formål. Vores grillovne kan bespise større mængder gæster og grille helstegt pattegris til evt. større teltfester, udendørs arrangementer som markeder osv. Derudover kan du også bestille en grillbuffet m/oksefilet, kalve cuvette, partyskinke, kylling, kalkun og lam m.m.

Kolberg Kød har mange års erfaring i levering af grillovne til fest og eventplanlægning og er gerne behjælpelig med råd og vejledning.

Når du lejer en grillovn hos Kolberg Kød, for du alt med hvad du skal bruge, for at kunne grille dit kød og vi sørger også for rengøring, når grillen er blevet afleveret.

Dette får du med ved leje af grillovn:

  • 30kg briketter (bøgetræ)
  • 2 flasker optænding.
  • Klargjort og marineret gris.
  • Rengøring af tilbageleveret grillovn.

Ring for pris.

 

Er du det mindste i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge til din kommende fest eller arrangement, er du til en hver tid velkommen til at tage kontakt til os eller komme forbi forretningen til en snak om, den løsning der vil passe til dig.

Kontakt os

 

OBS

Ved aflysning af arrangement bliver der pålagt et gebyr på 2.000 kr. Hvis du ønsker at reducere antallet af kuverter skal dette ske senest 12 dage før dit arrangement afholdes.