fbpx
Grillpølser

Røgvarer

Her finder du vores udvalg af lækre røgvarer i høj kvalitet, der spænder lige fra den klassiske hamburgerryg til lækre skinker, bacon og svinemørbrad. Vores slagterforretning i Slagelse rummer også vores fine pølsemageri, hvor vi fremstiller lækre, røgede pølser i mange varianter. Bestil dine røgvarer her i webshoppen, eller læg vejen forbi vores nyrenoverede butik i Slagelse og lad dig friste.

Røgvarer

Grillpølser

120,00 kr.

Røgvarer

Ølpølser

170,50 kr.
Ikke på lager

Røgvarer

Lille sylte

25,00 kr.

Røgvarer

Røget skinke

100,50 kr.301,50 kr.
103,00 kr.309,00 kr.
36,00 kr.180,00 kr.

Røgvarer

Røget bacon

55,00 kr.110,00 kr.

Lækre røgvarer af lokalt opdrættet kød

Her hos Kolberg kød har vi et varieret udvalg af røgvarer med masser af smag. Fra vores eget pølsemageri i butikken i Slagelse finder du blandt andet flotte, hjemmelavede grillpølser i mange forskellige smagsvarianter. Vi sælger også røget skinke og hamburgerryg – to klassikere på danske spiseborde til både hverdag og fest. Når de serveres med stuvede ærter og gulerødder fremstillet af nyopgravede gulerødder og friskbælgede ærter, er det svært at finde en klassisk, dansk ret, der smager af mere. Eller hvad med glaseret skinke med grønlangkål, når temperaturerne er faldet til frysepunktet om vinteren? Uanset hvad du har lyst til at sætte på menuen, har vi med sikkerhed de rigtige røgvarer.

Alle vores lækre røgvarer er desuden produceret med lokalt opdrættet kød, som er udskåret af vores dygtige slagtere. Dermed er du ikke blot sikret et velsmagende produkt, du er også med til at støtte det lokale erhverv og landbrug. Klik på de forskellige røgvarer her i vores skønne webshop og se, hvad vi kan friste med.

Vi gør det nemt at handle røgvarer hos os

Bor du i eller omkring Slagelse, så er der flere gode grunde til at lægge vejen forbi vores nyrenoverede butik. Her kan du nemlig selv tage bestik af den høje kvalitet, og vores dygtige slagtere hjælpe dig også gerne med at finde den helt rigtige udskæring. Vi tilbyder desuden dag-til-dag-afhentning i butikken, hvis du bestiller dine varer inden kl. 12 dagen før. Du kan benytte dig af denne ordning tirsdag til fredag kl. 11.00-17.00 og lørdage kl. 09.00-13.00, og på den måde kan du sikre, at vi har de ønskede røgvarer hjemme. Det gør det nemt for både vores kunder i Slagelse, men også for de kunder, der bor i Næstved, Korsør, Kalundborg eller Sorø, og det er samtidig med til at sikre, at et besøg i vores slagterbutik er hele køreturen værd. Få mere information om betingelser for fragt, priser og andet ved at klikke dig videre ind på de enkelte produkters bestillingsside.