fbpx
Lammekrone

Lammekød

Hos Kolberg Kød har vi et fint udvalg af lækkert, lokalt opdrættet lammekød, og her i vores webshop kan du nemt danne dig et overblik over de mange muligheder. Vi tilbyder nemlig velsmagende lammekød i en lang række udskæringer, som er bearbejdet af vores dygtige slagtere i butikken i Slagelse. Klik dig ind på de enkelte produkter, og køb lækkert kød til hverdag og festmåltider lige her.

Lammekød

Lammeryg

34,50 kr.322,00 kr.
80,50 kr.

Lammekød

Lammekrone

36,00 kr.360,00 kr.
80,50 kr.

Lammekød

Lammekølle

232,50 kr.263,50 kr.

Velsmagende lammekød fra lokalt opdræt

Er der noget mere lækkert end at samles om et måltid med lammekølle stukket med hvidløg og serveret med stegte kartofler og tzatziki? Eller hvad med en lammeculotte med enebær og timian? Lammekød er et skønt alternativ til okse- og svinekød, og der er mange muligheder for at lave et hav af velsmagende retter med det lækre kød. Hos Kolberg Kød finder du det fineste lammekød i flotte udskæringer fra vores dygtige slagtere i vores butik i Slagelse. Meget af vores kød er lokalt opdrættet, og når du vælger lammekød fra vores udvalg, er du dermed med til at støtte det lokale landbrug og slagtererhverv. Samtidig slipper dyrene også for lange transporttider. Det er sund fornuft, og det er giver også en god mavefornemmelse. Hvis du mangler ideer eller råd i forhold til tilberedningen af dit lammekød, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os eller spørge en af vores slagtere, når du besøger vores dejlige butik.

Vi gør det nemt for dig at handle lammekød

Den høje kvalitet og de mange muligheder er desuden ikke de eneste fordele ved at købe dit lammekød her hos os. Bestiller du de ønskede udskæringer i vores webshop inden kl. 12.00, så kan du hente dem i vores forretning i Slagelse allerede dagen efter. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag-afhentning af dit lammekød tirsdag til fredag kl. 11.00-17.00 og om lørdagen kl. 09.00-13.00, såfremt du bestiller rettidigt. Dette er oplagt, hvis du bor i Slagelse – hvor vi også tilbyder dag-til-dag-levering – men også hvis du bor i andre byer på Sjælland som Næstved, Kalundborg, Korsør eller Sorø. Vores imponerende udvalg og den høje service, vi tilbyder, vil bestemt være køreturen værd. Det kan altså næsten ikke blive nemmere, og hele vores udvalg af lækkert lammekød forhandles naturligvis til rimelige priser. Se på bestillingssiden for det enkelte produkt for at få flere oplysninger om betingelser for fragt, priser med mere.