fbpx

Fjerkræ

Fjerkræ er ikke blot lækkert og velsmagende, det har også et hav af tilberedelsesmuligheder. Her hos Kolberg kød finder du meget forskelligt fjerkræ som and, kalkun og kylling, der er livretter for både store og små. Bestil her i webshoppen, eller læg vejen forbi vores flotte slagterbutik i Slagelse, hvor du både kan lade dig inspirere af udvalget.

Færdigretter

BBQ Kyllingespyd

15,00 kr.

Fjerkræ

Kalkunbryst

92,00 kr.115,00 kr.

Fjerkræ

Hel and

340,00 kr.

Fjerkræ

Kyllingebryster

13,00 kr.

Fjerkræ

Hel kylling

82,50 kr.

Find fjerkræ til mange forskellige retter her

Fjerkræ kan tilberedes på et væld af forskellige måder, og derfor er kødet også grundingrediensen i mange velkendte retter. Gammeldags, helstegt kylling med skysovs, agurkesalat og kartofler er altid et hit, og kalkunbryst og kyllingefilet bruges gerne som grundlag for lækre, fedtfattige og smagfulde retter. Den helt store julemiddag med andesteg, brune kartofler og rødkål er desuden et must hos mange familier til den hyggelige højtid. Ønsker man at skabe det bedst mulige resultat, når man kokkerer, så er det dog værd at vælge råvarer i den højeste kvalitet – og det er netop, hvad du finder her hos os. I vores webshop tilbyder vi nemlig et udvalg af lokalt opdrættet fjerkræ, som er omhyggeligt udskåret i vores egen butik i Slagelse. Dette er med til at sikre dig en høj kvalitet, og når du benytter dig af vores smarte og brugervenlige webshop, sparer du samtidig også tid – det er nemt og praktisk.

Find det store udvalg både online og i vores butik

Her hos Kolberg Kød går vi op i, at alle kan få adgang til et godt og velsmagende udvalg af kød og fjerkræ. Derfor har vi gjort det nemt for alle vores kunde at bestille lige netop de råvarer og de udskæringer, de skal bruge. Hvis du bestiller dit fjerkræ inden kl. 12.00, sørger vi dermed for, at du kan hente det i vores slagterforretning i Slagelse den følgende dag. På den måde kører du aldrig forgæves. Du kan benytte dig af dag-til-dag-afhentning tirsdag til fredag kl. 11.00-17.00 og lørdage kl. 09.00-13.00, men det kræver, at du bestiller inden kl. 12 dagen forinden. På den måde gør vi det nemt at købe fjerkræ og andet lokalt opdrættet kød hos os, hvis du har adresse i Slagelse eller andre nærliggende byer som Næstved, Korsør, Kalundborg eller Sorø. Du kan desuden få mere at vide om vores betingelser for fragt, priser med mere på de enkelte produkters bestillingsside.