fbpx
Grillkoteletter

Pakkeløsninger

Vores pakkeløsninger gør det nemt og enkelt at få lækkert kød i hverdagen. De praktiske kødpakker kan tilpasses alle – lige fra par til børnefamilier – og der er frit valg i forhold til, om der skal være kød til nogle dage eller til flere uger. Se nærmere på vores flotte pakkeløsninger herunder, find dine favoritter, og bestil dem til afhentning i vores flotte slagterforretning i Slagelse.

Pakkeløsninger

Grillpakken

170,00 kr.
1.499,00 kr.
599,00 kr.

Pakkeløsninger

Til én uge – Kødpakke

350,00 kr.

Få en nemmere hverdag med en pakkeløsning

Vores mission er at gøre det nemt for vores kunder at købe velsmagende kød til rimelige priser. Derfor forhandler vi også flere lækre kødpakker, som giver mulighed for at få forskellige flotte udskæringer af dejligt kød pakket i praktiske pakkeløsninger – der naturligvis forhandles til konkurrencedygtige priser. Det sparer dig tid i hverdagen, og det er også med til at hjælpe dig med at opnå mere variation i madlavningen. Vores pakkeløsninger kan for eksempel lokke med skinkesnitzler, kyllingebryst, oksefars, svinemørbrad og kalve-cuvette, men der findes også andre spændende sammensætninger. Uanset om du mangler kød til to personer eller hele familien i en uge eller en hel måned, kan du finde pakkeløsninger, der passer til dine behov.

Hos Kolberg Kød finder du lækkert, lokalt opdrættet kød, som er udskåret af vores slagtere i vores forretning i Slagelse. Dette er med til at sikre dig en høj, gennemgående kvalitet, men vælger du lokalt opdrættet kød, er du ikke blot sikret en unik smagsoplevelse, du er også med til at bakke op om det lokale landbrug og dyrevelfærden. Se nærmere på vores flotte udvalg af pakkeløsninger, og bestil din nye kødpakke allerede i dag.

Med vores pakkeløsninger er maden nemt i hus

Når du har bestilt en pakkeløsning, kan du nemt hente dine varer i vores slagterforretning i Slagelse. Vi tilbyder dag-til-dag-afhentning i butikken tirsdag til fredag kl. 11.00-17.00 og om lørdagen kl. 09.00-13.00. Du skal blot afgive din bestilling inden kl. 12.00 dagen før. Det er nemt og hurtigt for dig, der bor i eller omkring Slagelse. Selv for kunder bosat længere væk, f.eks. i Korsør, Næstved, Kalundborg eller Sorø, kan det ofte betale sig at kigge forbi forretningen og få gode tips og ideer fra vores slagtere. Vi går nemlig op i vores håndværk, og vi kan ofte hjælpe dig godt på vej, både hvis du skal lave klassiske retter, og hvis du kaster dig ud i nye kulinariske eventyr.