fbpx
Tartar

Oksekød

Oksekød fra slagter vil altid være af en anden kvalitet end den, du finder i supermarkedet, men her hos Kolberg Kød har vi hævet niveauet yderligere en smule. Vi tilbyder nemlig et udvalg af udskæringer fra lokalt opdrættede dyr, og dette kvalitetsbevidste valg kan uden tvivl smages. Selvom vores udvalg af oksekød præges af en gennemgående høj kvalitet, forhandler vi det dog stadig til konkurrencedygtige priser – både her online og i vores fysiske butik i Slagelse.

fra: 87,50 kr.

Færdigretter

Filet Panderet

fra: 80,00 kr.

Oksekød

Okse inderlår

fra: 61,25 kr.

Oksekød

Hakket oksekød

fra: 50,00 kr.

Oksekød

Tykkam

fra: 60,00 kr.

Oksekød

Spidsbryst

fra: 60,00 kr.

Oksekød

Bankekød

fra: 67,50 kr.

Oksekød

Marvben

Oksekød

Stort hundeben

Oksekød

Stroganoff

fra: 63,25 kr.

Oksekød

Tartar

fra: 44,00 kr.

Oksekød

Tværreb

fra: 25,00 kr.

Oksekød

Gullash

fra: 63,00 kr.

Oksekød

Benløsefugle

fra: 98,55 kr.
fra: 119,88 kr.
fra: 69,38 kr.

Oksekød

Filetbøffer

fra: 46,00 kr.

Oksekød

Osso buco

fra: 50,00 kr.

Oksekød

T-Bone

fra: 80,00 kr.

Oksekød

Mørbrad

fra: 90,00 kr.

Oksekød

Cuvette

fra: 55,00 kr.

Oksekød

Flanke

fra: 45,00 kr.

Oksekød

Culotte

fra: 243,75 kr.

Oksekød

Højrebsfilet

fra: 80,00 kr.

Smag forskellen med oksekød i høj kvalitet

Det er ingen hemmelighed, at danskerne sætter pris på god mad, og den bedste mad bliver lavet med de bedste råvarer. Derfor tilbyder vi her hos Kolberg Kød et bredt og varieret udvalg af oksekød, der spænder lige fra hakket oksekød til færdigretter og de klassiske udskæringer, der bruges i kendte retter verden over. Flere af vores udskæringer er derfor også målrettet retter som stroganoff, gullash, osso buco og gammeldags oksesteg, og i tillæg hertil finder du naturligvis populære bøfudskæringer som T-bone, ribeye og striploin. Skal familiens firbenede medlemmer også forkæles med smagsoplevelser ud over det sædvanlige, så tilbyder vi desuden både hundeben og marvben. På den måde bruger vi så meget fra dyret som muligt, og den gennemgående kvalitet er så høj, at vi også er i stand til at tilbyde oksekød til tartar.

Det samme gode udvalg i både webshop og butik

Her hos Kolberg Kød går vi op i gammeldags slagterhåndværk, og siden 1984 har vi kunnet tilbyde lokalt opdrættet kød fra egen produktion. Det er derfor også det, du møder, hvis du besøger vores fysiske butik i Slagelse. Her har du selv mulighed for selv at se kvaliteten af vores udvalg, og vores dygtige slagtere står desuden også altid klar til at vejlede og inspirere dig, hvis du har lyst til at afprøve en ny type oksekød. De har altid et par gode råd, du kan få med på vejen, og de hjælper dig gerne med at sørge for, at udskæringen er helt perfekt.

Du kan selvfølgelig også vælge at blive her på siden og shoppe online, hvilket giver dig mulighed for nemt at overskue de forskellige muligheder i udvalget. Alt det forskellige oksekød kan bestilles til afhentningen i butikken eller leveret lige til døren – hvis du bor i Slagelse. Selvom vi ikke leverer udenfor lokalområdet, så er kombinationen høj kvalitet og konkurrencedygtige priser er dog bestemt værd at køre efter, uanset om du bor i Sorø, Korsør, Næstved eller Kalundborg.