Din slagter nær Dianalund – høj kvalitet og stor smag

Kolberg Kød er en slagter lidt ud over det sædvanlige. Siden 1984 har vi nemlig leveret bæredygtigt og lokalt opdrættet kød til vores kunder i meget høj kvalitet. Du kan både købe ind fra vores store og lækre udvalg i vores moderne slagterbutik i Slagelse nær Dianalund, og du kan også klikke dine ønskede varer hjem direkte her fra vores hjemmeside.

Vores udvalg er stort! Vi forhandler mange forskellige udskæringer af både oksekød, svinekød, kalvekød, lammekød og fjerkræ. Derudover røger vi blandt andet traditionelle gammeldags spegepølser, bacon og hamburgerryg i vores gamle stenovne, og fra vores topmoderne pølsemageri laver vi mange lækre slagterspecialiteter.

Lad os stå for maden til din næste fest

Skal du holde fest, er der også os hos Kolberg Kød, du skal have fat i. Vi har nemlig stor erfaring med mad til fester, og særligt vores helstegte pattegris, grillbuffeter og tapasanretninger er populære. Vi har helt styr på både smag, tilberedningstider og god service.

Om du skal holde fødselsdag, bryllup eller konfirmation, kan vi levere maden til din fest. Kontakt os så vi kan få en snak om dine ønsker, og så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dine gæster.