Kød i højeste kvalitet fra din slagter nær Korsør

Sætter du pris på lækkert kød i topkvalitet, så er du havnet det helt rette sted! Hos Kolberg Kød er vi nemlig en slagter lidt ud over det sædvanlige, og siden 1984 har vi leveret bæredygtigt og lokalt opdrættet kød til vores tilfredse kunder.

Vi har fokus på at tilbyde så meget forskelligt kvalitetskød som muligt, og derfor finder du både udskæringer af oksekød, lammekød, kalvekød, svinekød og fjerkræ. Derudover røger vi selv vores spegepølser, bacon og hamburgerryg i vores gamle stenovne, og i vores moderne pølsemageri laver vi et stort antal lækre slagterspecialiteter.

Vores indbydende slagterbutik ligger i Slagelse nær Korsør, og her er du altid velkommen! Foretrækker du at handle over nettet, er det også muligt. Du finder nemlig hele vores lækre udvalg tilgængeligt her på vores hjemmeside også, og du kan enten afhente i butikken eller få din ordre leveret til din dør.

Kolberg Kød til hverdag og fest

Skal du holde fest, står vi meget gerne for maden! Vælger du din lokale slagter nær Korsør til opgaven, kan du forvente høj kvalitet og stor smag. Særligt vores grillbuffet, helstegte pattegris og tapasanretninger er populære blandt vores kunder.

Kontakt os og hør mere!