Lækkert dansk kød fra din slagter nær Næstved

Her hos Kolberg Kød er vi enormt kvalitetsbevidste, og det giver sig til udtryk ved, at vi tilbyder udskæringer fra lokalt opdrættede dyr, og det kan du smage! Til trods for at vi har skruet helt op for kvaliteten, så er priserne stadig yderst rimelige, uanset om du køber ind online eller i vores butik i Slagelse.

Er du til oksekød, finder du alverdens udskæringer; blandt andet striploin, inderlår, spidsbryst, tartar, almindeligt hakket oksekød og meget mere.

Også når det kommer til svinekød, har vi et kæmpe udvalg. Find blandt andet svinehjerter, stegeflæsk, medisterpølse, skinkesteg med svær og meget mere her hos din slagter nær Næstved.

Mad ud af huset fra slagter tæt ved Næstved

Ud over vores lækre kvalitetskød tilbyder vi som slagter nær Næstved også mad ud af huset i mange variationer. Du får blandt andet velsmagende færdigretter med afsæt i danske klassikere, og vi tilbyder også lækker tapas og salater.

Skal du holde fest, er det også her hos din slagter i køreafstand til Næstved, at du kan bestille helstegt pattegris eller saftig grillbuffet.

Når det kommer til dansk kvalitetskød, er Kolberg Kød det eneste rigtige sted at søge hen!