Køb ind til hverdag og fest hos din slagter nær Sorø

Vi vil gerne være din foretrukne lokale slagter, og derfor gør vi os umage hver dag for at opfylde de mange forskellige behov, som du må have til din slagter.

Først og fremmest har vi en moderne og indbydende slagterbutik i Slagelse nær Sorø, og her finder du et stort antal udskæringer af både oksekød, kalvekød, svinekød, lammekød og fjerkræ. Fra vores eget pølsemageri laver vi også mange lækre slagterspecialiteter, og i vores gamle stenovne røger vi spegepølser, bacon, hamburgerryg og meget mere. Vil du have størst mulig fleksibilitet, kan du også altid købe de samme lækre varer lige her fra hjemmesiden. Afhent i butikken i Slagelse eller få din bestilling sendt hjem til dig.

Skal der være fest, skal det helst både være lækkert og nemt, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi er nemlig leveringsdygtige til alle typer af fester, store som små. Prøv blandt andet vores populære helstegte pattegris, grillbuffet, salatbord eller tapas.

Lad Kolberg Kød skræddersy menuen til dig

Vil du servere lækker mad i høj kvalitet for dine gæster, så kontakt os – enten her via hjemmesiden eller i vores butik i Slagelse nær Sorø. Vi skræddersyr gerne den perfekte menu, så den matcher dig, din fest og dine gæster.