Lokalt slagterkød og slagterspecialiteter på Sjælland

Bor du på Sjælland, og leder du efter en pålidelig, lokal slagter på Sjælland, er du havnet det rette sted. Siden 1984 har vi hos Kolberg Kød nemlig leveret kvalitetskød med masser af smag til vores mange loyale kunder.

Fra vores moderne og indbydende slagterbutik i Slagelse på Sjælland sælger vi et stort udvalg af fersk kød, røgvarer og pølser. Helt konkret kan du få lækre udskæringer af henholdsvis svinekød, oksekød, lammekød, kalvekød og fjerkræ. Derudover har vi vores gamle stenovne, hvori vi røger bacon, spegepølser, hamburgerryg og meget mere. Du finder også mange andre slagterspecialiteter fremstillet i vores topmoderne pølsemageri.

Foretrækker du at handle på nettet, har du hele vores lækre udvalg frit tilgængeligt lige her på hjemmesiden også. Afhent i vores slagterbutik i Slagelse på Sjælland eller få bestillingen sendt til din dør.

Din slagter på Sjælland – til hverdag og fest

Vi er mere end blot en slagterbutik. Vi er nemlig også specialiseret i at levere smagfuld mad i topkvalitet til fester – store som små. Se blandt andet nærmere på vores helstegte pattegris, grillbuffeter, salatborde eller tapasanretninger. Det er vores særligt populære menuer til fester!

Kontakt os og hør mere.