Prøv vores slagter nær Ringsted – dansk kød i topkvalitet

Nær Ringsted finder du Kolberg Kød, der er en lokal slagter med egen butik, opskæring og mad ud af huset. Vi har noget for enhver smag – tag blot et kig i vores webshop.

Vælger du at købe dit kød hos Kolberg Kød, der er den lokale slagter nær Ringsted, tager du samtidig et valg om, at kødet skal være i særligt høj kvalitet. Normalt er slagterkød i høj kvalitet, men vi tager skridtet videre og tilbyder et udvalg af udskæringer fra lokalt opdrættede dyr, samtidig med at vi holder priserne lave.

Således finder du både lækre udskæringer af oksekød og svinekød samt velsmagende pålæg, og du kan både købe ind online i vores webshop eller i vores indbydende butik i Slagelse.

Lokal slagter nær Ringsted – hele køreturen værd!

Skal der være fest, så lad vores slagter nær Ringsted stå for maden! Her hos Kolberg Kød kan du både bestille helstegt pattegris, lækker grillbuffet, mad til jule- eller påskefrokost og sågar til juleaften! Kvaliteten er naturligvis altid i orden, og vi har kræset for smagen, så du ikke behøver gøre det.

Vi tilbyder alverdens former for mad ud af huset – også simple, lækre færdigretter til hverdagen – her fra slagteren nær Ringsted, og vi garanterer samme høje kvalitet, uanset om du bestiller online eller køber direkte i vores butik.